fbpx

Officiele FRST Dealer

Vanaf maart 2017 zijn wij officieel dealer van FRST, de specialist op het gebied van auto performance, styling, reiniging en detailing. Wil je je auto laten chiptunen, terugbrengen naar nieuwstaat of personaliseren? Je vindt bij ons het complete assortiment.

De perfecte afstelling
FRST is al 15 jaar de specialist op het gebied van auto performance (anderen noemen het chiptuning, wij vinden het de perfecte afstelling), styling, reiniging en detailing. Bij FRST is het doel een auto beter af te stellen. Wij programmeren de originele computer met verbeterde software, waardoor onder andere componenten als motor, turbo/compressor, injectiesysteem en nokkenasverstelling beter op elkaar worden afgestemd. Deze componenten gaan hierdoor efficiënter samenwerken waardoor de belasting en het verbruik van de auto minder worden. De auto zal soepeler en directer aanvoelen en sneller op gaspedaalbewegingen reageren. Eigenlijk zoals je auto had moeten zijn. Door de verbeterde afstelling wordt er uiteindelijk meer vermogen gerealiseerd.

Vermogenstoename van 75%
Onlangs hebben wij uit voorraad twee Audi’s perfect afgesteld en de resultaten liegen er niet om! De Audi A4 1.8 TFSI met 120 pk heeft nu een vermogen van 210 pk; een toename van maar liefst 75%. De 2.0 TDI met 120 pk heeft dankzij de FRST-afstelling een vermogen van 185 pk en een koppel van 410 Nm (origineel 290 Nm) gekregen.

Cleaning products
Naast chiptuning heeft FRST een uitgebreid aanbod van hoogwaardige reinigingsmiddelen. Je kunt bij ons terecht voor de complete lijn van cleaning products voor zowel ex- als interieur.

Benieuwd wat FRST voor jouw auto kan betekenen? Of ben je geïnteresseerd in een auto die wij aanbieden en wil je deze laten optimaliseren? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op de website www.frst.nl

Menu