fbpx

Ook in 2017 trotse sponsor van IKDB

In 2016 zijn wij gestart met de sponsoring van coureur Koen Bogaerts van IKDB. Na negen volledige seizoenen in de Supercar Challenge te hebben meegedraaid heeft hij in 2016 deels de overstap gemaakt naar International Endurance Series. En met succes kunnen we wel zeggen, want samen met zijn team zijn ze kampioen in deze 24h Series geworden! Ook in 2017 zullen wij Koen en zijn team weer sponsoren.

Kampioen 24h Series
Een hoogtepunt van de 24h Series was het behalen van de eerste plek op het Spaanse circuit de Catalunya. Op ditzelfde circuit behaalde Max verstappen zijn eerste F1-zege.
Maar ook de Supercar Challenge zijn zij trouw gebleven en hebben deelgenomen aan de races op Spa Francorchamps, Zolder en Assen. Omdat zij hebben gekozen om in 2016 niet alle races te rijden, was een kampioenschap in de Supercar Challenge logischerwijs niet mogelijk.

BMW M4 Silhouette
In 2017 wil IKDB gaan voor het kampioenschap in de hoogste divisie van de Supercar Challenge, de GT divisie. Er zal weer worden gereden met de BMW M4 Silhouette, een monster met maar liefst 475 pk! Door de ”DTM body” is het ook een hele gave verschijning op het circuit.
Het nieuwe seizoen is al begonnen en traditioneel werd deze afgetrapt tijdens de Paasraces op Circuit Park Zandvoort. Al na de eerste race mocht IKDB de eerste overwinning van het seizoen noteren! Helaas viel de BMW op de tweede racedag uit door technische problemen. Dit betekende helaas einde race en nul punten voor IKDB.
Al met al mogen zij zeer tevreden terugkijken op het eerste raceweekend. In het weekend van 13 en 14 mei mag de M4 weer van stal en zal er gestreden gaan worden op de Red Bull Ring in Oostenrijk.

Menu