fbpx

Per 1 oktober zijn wij BOVAG-lid

Per 1 oktober zijn wij lid van de BOVAG. Dit is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bovendien is BOVAG een keurmerk voor u als klant, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter. Bij ons is dat natuurlijk een occasion.

Voordat wij lid waren van de BOVAG waren onze klanten uiteraard al verzekerd van zorgeloos autorijden. Klanten hadden keuze uit vier afleverpakketten waarbij de auto zorgvuldig rijklaar werd gemaakt. Wanneer er onverhoopt iets stuk ging, dan werd dat door ons onder garantie gerepareerd. We scoren niet voor niets een gemiddelde van 8,9 in klanttevredenheid.

Dat wij ons hebben aangesloten bij de BOVAG is een logisch gevolg aangezien hun kwaliteitseisen naadloos aansluiten op onze werkwijze. De BOVAG is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk waarbij de consument ervan uit mag gaan dat zij een auto kopen bij een betrouwbaar bedrijf die die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zakendoen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Gaat u er voor u als klant iets veranderen? Nee. Wij blijven onze uiterste best doen voor onze klanten zoals we altijd al deden. Tot ziens in onze showroom!

Menu