fbpx

Chiptuning

DE PERFECTE AFSTELLING

Bij chiptuning is het doel je auto beter af te stellen. Wij zijn dealer van FRST, experts op het gebied van voertuigoptimalisatie. Zij programmeren de originele computer met verbeterde software, waardoor onder andere componenten als motor, turbo/compressor, injectiesysteem en nokkenasverstelling beter op elkaar worden afgestemd. Deze componenten gaan hierdoor efficiënter samenwerken waardoor de belasting en het verbruik van uw voertuig minder worden. Het voertuig zal soepeler en directer aanvoelen en sneller op gaspedaalbewegingen reageren. Eigenlijk zoals je voertuig had moeten zijn. Door de verbeterde afstelling wordt er uiteindelijk meer vermogen gerealiseerd. Vaak zelfs meer dan bij tuners die als doel hebben om meer vermogen te realiseren.

Elk voertuig die wij aanbieden op onze website hebben wij langdurig getest om tot het beste resultaat te komen, deze kennis benutten wij nu om in een redelijk korte arbeidstijd tot een perfecte afstelling te komen voor je auto.

Wanneer wij aan je auto/ gaan beginnen voor het maken van de perfecte afstelling, analyseren wij eerst het voertuig en maken wij een proefrit waarna we de computer uitlezen en controleren op storingen. Aan de hand van deze data programmeren wij de computer met verbeterde software, we maken voor elk voertuig opnieuw de software aan de hand van de kennis die we hebben opgedaan bij onze eerste test voertuig. Nadat uw voertuig klaar is analyseren wij opnieuw het voertuig aan de hand van een testrit en het uitlezen van de computer. Dit gehele proces neemt gemiddeld 2 uur in beslag.

Ervaring klanten
  • “Waarom hebben ze mijn voertuig standaard niet zo afgeleverd”
  • “Resultaat: Genieten!”
  • “Nu ook bij 140, 1 op 10”
  • “Hij werd niet alleen een stuk sneller maar ook veel soepeler en zuiniger”
  • “Top service!”

Standaard garantie
Wij geven garantie op het goed werken van de nieuwe software, gratis nieuwe software wanneer je auto een update heeft gehad, gratis origineel zetten voor bijvoorbeeld na verkoop van je auto.

Menu