fbpx

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door van Es Automotive met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. van Es Automotive verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door van Es Automotive worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

van Es Automotive aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. van Es Automotive aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van van Es Automotive opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel van Es Automotive alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is van Es Automotive niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door van Es Automotive worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel van Es Automotive uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door van Es Automotive worden onderhouden wordt afgewezen.

Menu