fbpx

Audi A4 Avant 2.0 TFSI Quattro S-Line

Een paar weken terug kregen wij een telefoontje of wij een auto konden importeren, welke de klant zelf al gekocht had in Duitsland.

Onze klant zocht een opvallende en sportieve Audi, maar de auto naar wens was in Nederland niet te vinden. Gelukkig staan er buiten onze landsgrenzen genoeg pareltjes te koop. Zo stond deze schitterende Audi A4 2.0 TFSI van 2017 in de kleur Tango Rot te koop in Duitsland. De klant had de auto zelf gekocht, maar wist niet hoe deze op Nederlandse platen moest komen. Hoeft ook niet, dat verzorgen wij wel!

Wij hebben direct gekeken via welke manier de rest-BPM het voordeligst was. Via de uiteindelijk gekozen methode werd een aanzienlijk bedrag bespaart! Daarnaast hebben wij de auto aangemeld bij het RDW voor de verplichte importkeuring.

Naast alle administratieve rompslomp hebben we op wens van de klant nog wat upgrades uitgevoerd. We hebben een klasse 5 alarm laten inbouwen en een setje gloednieuwe lichtmetalen velgen + winterbanden gemonteerd. Daarnaast wilde de klant dat de auto een professionele poetsbeurt kreeg, zodat hij er weer als nieuw uit zou zien!

Toen de Belastingdienst en de RDW goedkeuring verleend hadden, was het bijna zo ver. Nog even de luxe-kentekenplaten laten drukken en deze unieke bomvolle Audi was klaar voor de Nederlandse wegen!

Menu