fbpx

Audi A4 Limousine 1.4 TFSI S-Line

Wat doe je als de Audi A4 Limousine uit onze voorraad nét niet voldoed aan al je wensen? Dan schakel je Van Es Automotive in voor een importopdracht! 

We hebben met de klant de wensen besproken en zijn op zoek gegaan. Binnen enkele dagen kregen wij al een belletje van de klant: hij had zijn droomwagen gevonden! De auto stond in Duitsland bij een Volkswagen & Audi specialist in een schitterende staat en met weinig kilometers op de teller. Wij hebben de klant begeleid in de aankoop en uiteindelijk is de deal gesloten.

Het Duitse autobedrijf stond er op dat zij de auto nog een laatste check zouden geven, zodat ze er zeker van zouden zijn dat de auto in orde is. Toen dit gedaan was zijn wij de wagen direct op gaan halen in Gifhorn (nabij Hannover). Aangekomen op locatie bleek het Duitse autobedrijf geen woord gelogen te hebben, de auto was zowel technisch als optisch in een mooie staat!

Nadat het importproces in Nederland achter de rug was kon de klant eindelijk wegrijden in zijn zo goed als nieuwe Audi A4 Limousine met S-Line in- en exterieur, exact hoe die het voor ogen had!

Menu