fbpx

BMW 220i Active Tourer High Executive

Onze klant wist precies hoe zijn volgende auto er uit moest zien en over welke opties deze moest beschikken. Er was alleen een probleempje, in Nederland was deze niet te vinden. Gelukkig staan er in onze buurlanden meer dan genoeg pareltjes te koop!

Bij een BMW specialist in Meerbusch, net buiten Düsseldorf, vond onze klant een 220i Active Tourer High Executive die volledig binnen de wensen viel. De auto had slechts 2.200 kilometer achter de kiezen en daarmee bijna zo goed als nieuw! De klant had alleen nog een betrouwbare partij nodig om de import van de Bimmer te verzorgen, dit vergt immers de nodige kennis en kan een tijdrovende klus zijn.

Bij aankomst stond de BMW 2 Serie al op ons te wachten in een speciaal daarvoor bedoelde afleverruimte. Ze hadden hem zelfs gepoetst! Na het afronden van de aankoop onder genot van een lekker kopje koffie zijn we weer richting Nederland vertrokken met de nieuwe aanwinst. Direct bij terugkomst in ‘s-Hertogenbosch hebben wij de auto ingepland bij de RDW voor de verplichte keuring welke iedere importauto moet ondergaan.

De volgende ochtend konden we al terecht bij de RDW waar hij vlekkeloos goedgekeurd werd. Nog geen uur later stond de taxateur al op de stoep om te kijken of er BPM-voordeel te behalen viel. Terwijl op de achtergrond het importproces afgerond werd door de Belastingdienst en de RDW hebben wij de klant een passend Financial Lease voorstel gedaan. Uiteindelijk kwamen de gele platen snel binnen en kon de klant gaan genieten van zijn gave BMW. En het mooiste van dit alles, er is maar liefst € 6.000,- bespaard ten opzichte van een enigszins vergelijkbaar Nederlands exemplaar!

Menu