fbpx

Mercedes-Benz B200 Prestige

Op zoek naar een hogere zit en vervanging van hun Mercedes-Benz E320 CDI, was de keuze gevallen op de B-klasse. Aan ons de opdracht een geschikte kandidaat te vinden!

Een paar wensen waren essentieel; facelift model, electronic climate control en maximaal 90.000 km op de teller. Je merkt wanneer je specifieke eisen hebt, het aanbod steeds kleiner wordt. De zoektocht uitbreiden tot over de grens is dan onvermijdelijk en zo kwamen we al snel bij onze Oosterburen terecht.

Daar stond een mooie B200 van bouwjaar 2015 en een kilometerstand van 31.000. Maar wat nu? Deze klanten hadden nog nooit ongezien een auto gekocht, maar om nu zomaar even naar Hannover te rijden voor een proefrit… Maar daar begint onze dienstverlening. Veel kunnen wij op afstand al controleren, zoals schades en de kilometerstand. Vervolgens hebben we de verkoper gevraagd om goede foto’s van eventuele schades en bijzonderheden. De auto bleek in goede staat en alle informatie klopte. Na onderhandeling met de Mercedes-Benz dealer werd de koop snel gesloten en konden we de auto ophalen.

Het transport voeren wij zelf uit waardoor we snel kunnen schakelen. De auto stond dan ook al snel bij ons in de showroom, waarna de auto kon worden getaxeerd voor het juiste BPM-tarief. Uiteraard verzorgen wij ook de RDW keuring.

Na ongeveer twee weken stond de auto klaar op Nederlandse platen en kon de E-klasse worden omgewisseld voor de B200. En het voordeel met een Nederlandse auto? Ruim 4.700,- !

Wil je ook een auto kopen in het buitenland? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

Menu