fbpx

Volkswagen Golf 1.4 TSI Highline

Heb je zo’n specifieke wens dat het aanbod in Nederland simpelweg niet voldoet of ruim genoeg is? Dan ben je bij Van Es Automotive aan het juiste adres! Voor onze klant hebben wij deze gave Volkswagen Golf VII 1.4 TSI Highline 2013 naar Nederland gehaald.

De klant reed al jarenlang rond in zijn Volkswagen Golf IV tot deze het plotseling begaf. De keuze was snel gemaakt: het moest een moderne Golf worden, en ook dit keer weer een 3-deurs uitvoering. In Nederland is deze carrosserievariant niet veel verkocht, waardoor het aanbod erg schaars is. Gelukkig staan er in Duitsland meer dan voldoende! We hebben samen met de klant via het internet een aantal auto’s bekeken, waarna we uitkwamen bij een exemplaar in Dortmund.

Onze klant is vervolgens zelf naar het bedrijf waar de Golf werd geadverteerd gereden. De auto stond er keurig bij en zodoende werd de deal al snel gesloten. Enkele dagen later zijn wij de Volkswagen gaan ophalen. Vervolgens is de auto bij de RDW geweest voor de importkeuring, heeft de taxateur de wagen grondig bekeken en is het importproces afgerond door ons.

Binnen enkele weken kon de klant van zijn oude Golf IV overstappen naar een schitterende Golf VII met opties als een panoramadak, navigatiesysteem, adaptive cruise control, alcantara bekleding en nog veel meer. Een leuk extraatje: de klant had qua opties geen wensen, maar rijdt dus uiteindelijk in een bomvol exemplaar weg! Ook benieuwd naar de voordelen die import kan bieden voor jou? Neem snel contact met ons op en wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomauto!

Menu