fbpx

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport

Na een bezoek aan de dealer bleek een nieuwe Volkswagen T-Roc aardig aan de prijs en de levertijd maar liefst een half jaar. Maar waarom een nieuwe kopen als Duitsland vol staat met jong gebruikt?

Dat dachten deze mensen ook en zo belandden ze bij ons. Na een speurtocht op internet viel hun oog op een T-Roc die te koop stond in Rostock, nog geen half jaar oud en slechts 12.500 km op de teller.

Deze auto voldeed volledig aan hun wensen dus namen wij snel contact op met de verkoper. Na onze gebruikelijke check bleek alles in orde en werd de afspraak gemaakt om de auto op te halen. Omdat wij het transport zelf uitvoeren kunnen wij dit voor een zeer scherp tarief. Meer informatie hierover vindt je op deze pagina.

Toen wij bij het Duitse autobedrijf aankwamen stond de auto keurig voor ons klaar, in de staat zoals beschreven. Na het afronden van al het papierwerk weer snel richting Nederland.

Eenmaal in Nederland is de auto getaxeerd en door ons gekeurd bij het RDW. Naast de scherpe aanschafwaarde in Duitsland hebben wij ook een voordeel in het BPM-tarief kunnen realiseren van ruim 800,-. Het uiteindelijke voordeel ten opzichte van een nieuwe T-Roc was maar liefst 8.000,- !

Na het monteren van een trekhaak stond de auto binnen twee weken klaar en konden onze klanten genieten van hun schitterende auto!

Menu