fbpx

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan uit passie voor auto’s. In 2014 openden wij onze deuren in ’s-Hertogenbosch. Met een verkoop van ruim 150 auto’s per jaar en een zeer hoge klanttevredenheid, zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Ons doel? Een aanbod creëren in auto’s die het hart sneller laten kloppen. De auto die je een glimlach bezorgt wanneer jehet gaspedaal nog eens verder intrapt. De auto die uitnodigt om in te rijden en bovendien: de auto waar je blij van wordt. Als dit het soort auto is dat je zoekt ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons aanbod bestaat uit jonge premium occasions, met een specialisatie in Audi, BMW en Mercedes. Staat jouw droomauto er nog niet tussen? Dan gaan we graag voor jou op zoek en laten wij ons niet beperken tot landsgrenzen!

Wij zijn geen traditioneel offline autobedrijf met vaste openingstijden. We streven er naar jou zoveel mogelijk online van dienst te zijn. Dit wil zeggen dat wij op onze website onze occasions zo gedetailleerd mogelijk beschrijven. Geen vage foto’s of wollige marketingteksten, maar het onderhoudsboekje beschikbaar als download en de informatie die je wilt hebben.

Wil je langskomen voor een proefrit of bezichtiging? Bel, mail of app ons en wij zetten de auto graag voor je klaar. Dit kan ook in de avonduren of op zondag. Want laten we eerlijk zijn; open van 08:00 tot 18:00 is toch niet meer van deze tijd? Wij horen liever van jou wanneer jij tijd hebt.

Toch liever zonder afspraak een keer binnenwandelen? Dat kan altijd op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Graag tot ziens bij Van Es Automotive!
Menu