fbpx

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan uit passie voor auto’s. In 2014 openden wij onze deuren in ’s-Hertogenbosch. Met een verkoop van ruim 200 auto’s per jaar en een zeer hoge klanttevredenheid, zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten.

In alles wat wij doen staan onze kernwaarden transparantie en betrouwbaarheid centraal. Dit wil zeggen dat wij op onze website onze occasions zo gedetailleerd mogelijk beschrijven. Geen vage foto’s of wollige marketingteksten, maar het onderhoudsboekje beschikbaar als download en uitgebreide informatie over de historie. Daarnaast worden de meeste auto’s aangeboden inclusief 6 maanden BOVAG-garantie. Je hoeft bij ons ook niet bang te zijn voor bijkomende kosten, zoals veel te dure afleveringspakketten. Garantie moet jou geld besparen, het moet geen geld kosten.

Wij zijn gevestigd in een historisch pand aan de Zuid-Willemsvaart. Een geweldige plek aan de rand van het Bossche centrum, maar helaas niet groot genoeg om ook een werkplaats te vestigen. Daarom hebben wij in 2018 een werkplaats geopend op het industrieterrein De Rietvelden, onder de naam Garage Fixem. Hier worden onze auto’s technisch gecontroleerd en afleveringsklaar gemaakt. Wij beschikken over alle moderne diagnose-apparatuur en van sommige merken, zoals BMW, Audi, Seat en VW zelfs de originele fabrieksapparatuur. Dit wil zeggen dat we alles in eigen huis kunnen, ook software updates en sleutels inleren. Bij eventuele mankementen binnen de garantieperiode ben je bij ons dus in goede handen.

Ons aanbod bestaat uit jonge premium occasions, met een specialisatie in Audi, BMW en Mercedes. Maar andere merken zijn bij ons ook van harte welkom. Zolang het maar kwalitatief goede – en eerlijke auto’s zijn. Je kunt je huidige auto ook bij ons inruilen, ongeacht bouwjaar of kilometerstand. Financiering of leasen is bij ons uiteraard ook mogelijk. Wij werken hiervoor samen met enkele gerenommeerde partijen, zoals DTC Lease en Voorraadlease.

Staat jouw droomauto niet bij ons, maar wel in het buitenland? Dan is onze importservice iets voor jou! Voor een vast bedrag regelen wij de import van A tot Z. We halen de auto ook graag voor je op, wel zo makkelijk!

Wil je langskomen voor een proefrit of bezichtiging? Maak dan wel even afspraak. We werken met een klein team en zijn ook vaak weg om auto’s op te halen voor onze klanten. Wij zouden het jammer vinden als je voor een gesloten deur staat . Bovendien maken wij graag tijd voor je, zodat je in alle rust onze auto(‘s) kunt ervaren.

Toch liever zonder afspraak een keer binnenwandelen? Dat kan altijd op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Graag tot ziens bij Van Es Automotive!
Menu