fbpx

Team van Es Automotive

Andrew van Es

Eigenaar
andrew@vanes-automotive.nl

Als kind was Andrew al gek van auto’s, dus een carrière in de Automotive branche was een logisch gevolg. Na ervaring opgedaan te hebben bij merkdealers en importeurs, van personenauto’s tot zware trucks, is hij in 2014 gestart met Van Es Automotive. In 2018 werd hij ook mede-eigenaar van Garage Fixem, een allround garagebedrijf gevestigd in Den Bosch. Hier is Andrew momenteel voornamelijk te vinden.

Jesper van Helvoort

Vestigingsmanager
jesper@vanes-automotive.nl

In 2016 begonnen als zaterdaghulp, maar uitgegroeid tot een onmisbare kracht in de verkoop. Jesper is afgestudeerd aan de IVA Driebergen en is nu fulltime bij ons in de showroom te vinden. Naast alles wat er bij het managen van een bedrijf komt kijken staat hij uiteraard altijd klaar voor de klant. Hij helpt je dan ook graag verder met een goed én eerlijk aankoopadvies.

Hidde Brus

Sales Support 

Hidde zorgt voor de complete logistiek die nodig is vóór, na en tijdens de verkoop van onze occasions. Moet er nog wat gebeuren aan een auto die je bij ons hebt gekocht? Hidde zorgt ervoor dat deze op de juiste bestemming komt!

Shaffy

Beveiliging

Shaffy is een Duck Tolling Retriever die zijn job erg serieus neemt. Als je bij ons binnen stapt wordt je ook direct begroet door deze kleine druktemaker. Maar wees niet bang, Shaffy is een lieverd die alleen maar wil spelen. Hij zal er dus alles aan doen om je te verleiden zijn bal te gooien…

Menu