fbpx

Team van Es Automotive

Andrew van Es

Eigenaar
andrew@vanes-automotive.nl

Als kind was Andrew al gek van auto’s, dus een carrière in de Automotive branche was een logisch gevolg. Na ervaring opgedaan te hebben bij merkdealers en importeurs, van personenauto’s tot zware trucks, is hij in 2014 gestart met Van Es Automotive. In 2018 werd hij ook mede-eigenaar van Garage Fixem, een allround garagebedrijf gevestigd in Den Bosch.

Jesper van Helvoort

Verkoopadviseur
jesper@vanes-automotive.nl

Begonnen als zaterdaghulp, maar uitgegroeid tot een onmisbare kracht in de verkoop. Jesper studeert momenteel aan de IVA Driebergen, maar elk vrij uur en op zaterdagen is hij bij ons in de showroom te vinden. Hij helpt je graag verder met een goed aankoopadvies.

Tom Spijkers

Sales Support 

Tom zorgt voor de complete logistiek die nodig is vóór, na en tijdens de verkoop van onze occasions. Moet er nog wat gebeuren aan een auto die je bij ons hebt gekocht? Tom zorgt ervoor dat deze op de juiste bestemming komt!

Shaffy

Beveiliging

Shaffy is een Duck Tolling Retriever die zijn job erg serieus neemt. Als je bij ons binnen stapt wordt je ook direct begroet door deze kleine druktemaker. Maar wees niet bang, Shaffy is een lieverd die alleen maar wil spelen. Hij zal er dus alles aan doen om je te verleiden zijn bal te gooien…

Menu