fbpx

BOVAG Garantie

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en leveren onze auto’s graag af met BOVAG Garantie. Wat houdt deze garantie precies in?

  1. Zes maanden garantie
  2. Tijdens garantiewerkzaamheden vervangend vervoer in overleg
  3. Gratis onpartijdige ondersteuning bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG.

Ga voor meer informatie over de BOVAG naar de website of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Kopen zonder garantie
Ben je verplicht BOVAG garantie te nemen? Nee, je kunt een auto ook kopen zonder BOVAG-garantie. Je kunt hiervoor kiezen als je een lagere aanschafprijs wilt en het risico van eventuele reparaties voor eigen rekening wilt nemen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je zelf verstand hebt van auto’s of nadat je een aankoopkeuring hebt laten doen. Externe aankoopkeuringen zijn uiteraard geen enkel probleem en wij werken hier graag in mee. Een andere reden kan ook zijn dat de afstand te groot is om eventuele mankementen in de toekomst door ons te laten maken.

U kunt bij ons ook een Autotrust garantieverzekering afsluiten. Hiermee heeft u een onafhankelijk garantiecertificaat in handen, gelding in zowel binnen- als buitenland. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe auto!

AFLEVERPAKKETTEN

BANDEN & VELGEN

CHIPTUNING

ONDERHOUD

Menu